vineri, 1 mai 2009

1Mai muncitoresc

Cum petrecem de 1 mai asta este intrebarea?

Multi dintre noi petrecem in aer liber cu familia, cu prietenii, etc., la un gratar, la iarba verde, la munte sau la mare, dar sunt si persoane care chiar sarbatoresc prin munca.

Frumos si foarte interesant pe deaoparte sa sarbatoresti prin munca si sa mai fi si platit pentru asta. Eu nu petrec si de accea as dori pareriile si comentariile voastre pentru postarile pe care le fac aici. O sera placuta

miercuri, 29 aprilie 2009

Pupincurism...un fenomen des intalnit la noi

De dupa 1995 la noi in tara au aparut firme multinationale. Un lucru bun pentru economia tarii dar specialistii nostri din anumite domenii cheie nu mai sunt, au fost nevoiti sa plece din tara lor in strainatate si au ramas acolo si ca sa fac o paranteza acest lucru sa intampla si inainte de 1989 dar putin mai greu. Sa revenim la ceea ce am inceput si va vorbim despre "pupincurism" cei care vor citi rog sa imi scuze expresia dar acesta este adevarul si ceea ce e mai nasol in chestia asta este ca doare.
Fenomenul este in opinia mea intalnit la companiile multinationale in cazul promovarilor sau a maririlor de salariu. Acum intrebarea mea este: De ce nu se ia dupa criteriul de competenta? Oare este necesar sa facem doar tabele in Excel sau prezentari in Powerpoint?

Eu unul nu cred asa ceva, de aceea va rog pe voi cititori si blogge-ri sa va lasati opiniile aici.

Va salut si va doresc numai bine.

Ce treaba...si cu internetul asta

Cine credeti ca sunt cei care va trimit e-mail-uri, iar titul este - The Internet Guy?

Credeti ca este cineva care ne ofera un serviciu serois sau cineva care vrea sa ne ia banii din cont.